Quoi de neuf ?
#25295 par RKerrigan
Jeu 2 Déc 2021 02:22
"At have en ZX 7000 base, der hviler oven på en Tubular sål, udkommer nu i en ulden tekstil udgave, der kommer klædt i et sort og hvidt farveskema. Denne adidas tubular runner weave bruger friske materialer i et slankt, ultramoderne design, der er forpligtet til sportsmode. Bygget med en blanding af tekstil og syntetisk overdel, der inkluderer en rørformet pløs med svømmehud og en EVA-ydersål i ét stykke.
</br></br>
Som en del af fejringen af ​​Halloween 2021 vil adidas Originals udgive en todelt ""Monster Pack"", der består af forummet og adidas originals sko dame.Begge ikoniske silhuetter har en sort base konstrueret i en blanding af læder, ruskind og imiteret pels sammen med rød trim og branding oven på en sort mellemsål med Green Glow på ydersålerne. Andre bemærkelsesværdige detaljer inkluderer skarpe tænder-formede blondedubraer sammen med specielle uhyggelige grafiske indlægssåler.
</br></br>
Denne adidas nite jogger herre har en off-white og lysegrå overdel parret med en mørkere grå nuance på overlays. Fremhævelse af skoen er grønne, blå og røde kontrasterende accenter oven på en White Boost-mellemsål.
</br></br>
Ligesom de skiftende årstider kommer denne entryonlike.com med nogle egne ændringer. Betragt dem som kamæleoner, da de er lavet i kontrastfarver, så de matcher det omgivende miljø. Klædt i et Core Black, Focus Olive og Gum farveskema. Denne Forum Low kommer konstrueret med genbrugsmaterialer i en blanding af mesh, læder og ruskind. Andre bemærkelsesværdige udgivelser inkluderer reflekterende snørebånd på toppen af ​​en sort mellemsål og gummi-ydersål."

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 8 invités